Losse tickets

Koop losse tickets Arsenal

Arsenal speelt de thuiswedstrijden in het Emirates Stadium. Dit stadion heeft plek voor 60.000 toeschouwers. Mocht je een thuiswedstrijd van Arsenal willen bezoeken en dus een van deze supporters zijn dan kun je via verschillende websites tickets Arsenal kopen.

Aanbod Arsenal VoetbalticketXpert

Bekijk het speelschema Arsenal 2018/2019

Kaarten Arsenal kopen via VoetbalticketXpert

Op de website van VoetbalticketXpert is het mogelijk kaarten te kopen voor alle wedstrijden van Arsenal. Wanneer je naar de website gaat kun je navigeren naar de club pagina van Arsenal. Vervolgens kies je de wedstrijd die je wilt gaan bezoeken. Voor iedere wedstrijd worden verschillende tribune opties aangeboden welke allen in een eigen prijsklasse vallen. Naast lange- en korte zijde tickets zijn er ook ‘club level’ tickets beschikbaar. Deze zitplaatsen zijn over het algemeen iets duurder maar bieden wel perfect zicht op het veld. Verder zitten hierbij inbegrepen:

Aanbod Arsenal VoetbalticketXpert

  • Luxe gevulde stoelen in het midden van het stadion
  • Drankjes in de pauze: bier, wijn, frisdrank, thee / koffie
  • Officieel wedstrijdprogramma en opstellingen
  • Museum Tour (op wedstrijddag)
  • Stadion Tour (op niet wedstrijddag)
  • Mogelijkheid om eten en drinken te kopen bij de Food Outlets in de Club Level Tier
  • 5 GBP Waardebon te besteden in de Arsenal Fanshop en kiosk

Bekijk aanbod hospitality tickets Arsenal

Kaarten kopen via Arsenal

Tickets voor de wedstrijden van Arsenal kun je ook kopen via de club zelf. Echter dien je hiervoor altijd in het bezit te zijn van een clubkaart welke verkrijgbaar is via de club. Deze kaart kost ongeveer 40 euro. Wanneer je de kaart in je bezit hebt kun je tickets bestellen via de website. Echter zijn met name de topwedstrijd zeer snel uitverkocht en is het bijna onmogelijk tickets te verkrijgen waardoor de kans bestaat dat het kopen van de clubkaart voor niks is geweest.

Memberships Arsenal