Vervoer

Londen ligt op iets meer dan een uur vliegen van Nederland. Je kunt zowel vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen naar de Britse hoofdstad vliegen. Londen zelf kent zes verschillende vliegvelden. De ene ligt weer wat verder van het centrum vandaan dan de ander, dus het is belangrijk goed te kijken waar je naartoe vliegt.

Vliegtickets naar Londen vergelijken

Prijzen van vliegtickets naar Londen kunnen nogal fluctueren. Dit komt door de verschillende vliegvelden waar je in Londen kunt landen en welke luchthaven in Nederland je vertrekpunt is. Het is raadzaam om goed uit te zoeken wat voor jou de voordeligste vlucht is. Vaak kun je met een beetje speurwerk dezelfde vlucht voor een paar tientjes minder boeken.  Houdt er ook rekening mee dat het vervoer vanaf het vliegveld waar je land, tot Londen centrum ook geld kost. Hieronder vind je een aantal sites die kunnen helpen bij het vinden van een geschikte vlucht.

Vanaf het vliegveld naar Londen Centrum

Afhankelijk van de luchthaven waar je land kan het nog even duren voordat je in het centrum van Londen bent. Met zes verschillende luchthavens ligt de ene wat dichterbij het centrum dan de andere. Gelukkig zijn er tussen alle luchthavens en het centrum goede verbindingen zodat je eenvoudig in het centrum komt. Het eenvoudigst is om met de trein naar het centrum te gaan. Vaak duurt dit ongeveer een uurtje en kost het gemiddeld zo’n 16 Engels pond. Een overzicht van de verschillende luchthavens en de manieren om in het centrum te komen vind je hieronder.